En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Çift yangın bapları, koridorlarda ve yetişkin odalara duhullerde bulunanlar kabil henüz geniş açıklıkları kapatmak midein kullanılabilen iki kapı kanadından oluşur. Bu kapılar, elan geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer peylemek üzere tasarlanmıştır ve keresteden, çelikten veya bu malzemelerin bir kombinasyonundan strüktürlabilir. çoklukla 30 ila 120 zaman arasında mütebeddil çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve esrar sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yavuz ise buna bentlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında yükselmek artışını getirmektedir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra himaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan oflaz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan yapılabilmekle birlikte elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun omurga sebebi görev yitirilmesine esas vermemesi ve elan az maliyetle meslekin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen ilave edildikten sonra konstrüksiyonlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir biçimde Yangın Merdiveni Kapısı de tasarlanabilmektedir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak ciğerin kullanılmaktadırlar.

Yangın anında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın kapısı son basamak kritik bir öneme sahiptir.

Bu yangın kapısı modellerinin her biri, binaların usturuplu düzeyde yangın koruması ile donatılmasını sağlamlayarak muayyen ihtiyaçları ve düzenleyici standartları gitmek üzere mutasavvertır.

Hatta yangın kapıları özelliklerinden bir öbür önemli olanı da coşkunluklerle ortaya çıdem zehirleme özelliği kâin gazların ve tütünın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son mesabe nitelikli olmalıdır.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Yangına Peklik: Yangın kapıları, muayyen bir müddet süresince yangına dayanıklıdır. Bu müddet, bapnın gestaltldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine demetlı olarak değmeslekebilir.

Report this wiki page